Babirad Kft

T: +36 76 555 006
Email: info@babirad.eu
Tovább az oldalra

Vágóhíd

A BABIRÁD Kft 1994 –ben alakult. A cégvezetést Babirád Ferenc és Babirád Ferencné látja el . Cégünk baromfifeldolgozással foglalkozik. Jelenleg heti 16.000 db vágóbaromfi feldolgozása történik 32 fővel.

 

Az alapanyag 100km-en belülről érkezik. A vágóbaromfi integrálását a Kft fő tulajdonosa végzi, így biztosított a folyamatos alapanyag ellátás és  a nyomonkövethetőség.
Az általunk vágott csirkék vegetáriánus tápot fogyasztanak, többnyire helyi termelésből származó búzából kukoricából, és antibiotikumot hozamfokozás céljából nem kapnak.
Az vágóbaromfi beszállítását egy helyi vállalkozó végzi erre a célra kialakított tehergépkocsikkal.

 

Az üzem Mágocson található, belterületi részen egy lakóház udvarában. Induláskor egy baromfi ól lett átalakítva vágó-daraboló üzemmé.  2000-ben fejlesztettük és modernizáltuk az üzemet, növeltük a hűtőkapacitást és megkaptuk a HU-309-es exportszámot.
A dolgozók egy része  helyi, de a szomszéd falvakból is  járnak dolgozni.

 

A Cégünk által feldolgozott baromfihúst nagykereskedőknek, közületeknek és kis boltoknak szállítjuk elsősorban friss áruként.  A mellfilé nagy része közvetetten exportra kerül.
A kiszállítást saját gépkocsikkal végezzük.

 

A Kft-nek saját baromfiboltjai vannak Komlón, Kaposváron és Dombóváron. A boltokban még további 6 főt foglalkoztatunk. Boltjaink kínálatát saját termékeinken kívül kacsa, liba pulyka termékekkel bővítettük..
Büszkék vagyunk a minőségbiztosításunkra, amely az IFS (internationaler Food-Standart) rendszer szerint működik.

Célunk a minőségi kézi feldolgozású termékek gyártása. Szeretnénk megjelenni a piacon a   félszabadtartású csirkék feldolgozásával.